kinowar.com

Презентовано постер пригодницького фентезі «Поліна і таємниця кіностудії»

Команда повнометражного пригодницького фентезі «Поліна і таємниця кіностудії» режисера Оліаса Барко презентувала офіційний постер стрічки. Захоплюючі пригоди по той бік екрану в компанії світових кінозірок розпочнуться вже з 27 червня. В Україні фільм, спільного виробництва України (Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно), Франції та Бельгії (WILD TRIBE FILMS), випускає в прокат компанія Ukrainian Film Distribution.

Поліна і таємниця кіностудії

Головні ролі у стрічці виконали Поліна Артеменко, Жан Рено («Леон»), Віржіні Ледуаєн («Пляж»), Едуар Бер («Астерікс і Обелікс»), Северія Янушаускайте («Вавілон-Берлін»), Василь Вірастюк («Пригоди S Миколая»), Евніка Саадвакасс та інші. Оператором виступив триразовий лауреат премії «Сезар» – Тьєррі Арбогаст, відомий багаторічним співавторством з Люком Бессоном.

Про що кіно: Поліна нічого не знає про своє минуле і долю батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою і двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину – кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім’ю.

Нагадаємо, зйомки пригодницького фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», спільного виробництва Kinorob (Україна) та WILD TRIBE FILMS (Бельгія, Франція) за підтримки Державного агентства України з питань кіно, пройшли в Україні восени 2015 року. Основною знімальною локацією стала кіностудія FILM.UA та її натурний майданчик.

Жан Рено Полина украинский фильм

«Поліна і таємниця кіностудії»

Слоган: Приготуйся до пригод по той бік екрану

Режисер: Оліас Барко

Продюсер: Оліас Барко, Денис Іванов, Єгор Олесов

Оператор: Тьєррі Арбогаст

У ролях: Поліна Артеменко, Жан Рено, Віржіні Ледуаєн, Едуар Бер, Василь Вірастюк, Евніка Саадвакасс, Северія Янушаускайте

Автори сценарію: Оліас Барко, Анушка Валевік, Джонатан Ньюман

Композитор: Дмитро Шуров

Художник з костюмів: Ганна Гресь

Художник-постановник: Іван Левченко

Дистриб’ютор: UFD

Прем’єра в Україні: 27 червня 2019 року

Жанр: фентезі, пригоди

Виробництво: Kinorob, WILD TRIBE FILMS за підтримки Державного агентства України з питань кіно

Тривалість: 94 хв

Коментарі