kinowar.com

Презентуємо офіційний постер містичного трилера «Ефір» Кшиштофа Зануссі

Презентуємо офіційний постер містичного трилера «Ефір» режисера Кшиштофа Зануссі

офіційний постер містичного трилера «Ефір» режисера Кшиштофа Зануссі

Стрічку створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно. У широкий прокат фільм вийде вже 21 лютого.

Світова прем’єра «Ефіру» відбулася у жовтні 2018-го року в програмі Римського міжнародного кінофестивалю, де фільм здобув схвальні відгуки критиків, зокрема від «Hollywood Reporter».
Фільм демонструвався у програмах Варшавського міжнародного кінофестивалю, Міжнародного кінофестивалю сучасного кіно на Кубі, Міжнародного кінофестивалю Camerimage та Міжнародного кінофестивалю в Трієсті (Італія). Стрічка також буде представлена у програмах Міжнародного кінофестивалю в Бангалорі (Індія) та Міжнародного кінофестивалю в Санта-Барбарі (США).

Як зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко: «Зовсім скоро фільм всесвітньо відомого режисера Кшиштофа Зануссі вийде в широкий прокат. Я сподіваюся, в українського глядача він отримає таку ж зацікавленість, як і у глядачів на міжнародних кінофестивалях, де він був представлений».

На початку ХХ століття, на кордоні двох могутніх імперій, військовий лікар зухвало проводить наукові експерименти з ефіром. Його мета – отримати безмежну владу над людьми, над їхнім тілом і волею. Ціна успіху – віддати душу темряві…

У ролях: Яцек Понедзялек, Жольт Ласло, Остап Вакулюк, Анджей Хира, Марія Рябошапка, Станіслав Колокольніков, Рафаль Мохр, Малгожата Притулак, Олександр Логінов та Остап Ступка

«Ефір» створений у копродукції України (за підтримки Держкіно), Польщі, Угорщини та Литви, за участі Італії. З українського боку картину спродюсували Олена Фетісова та Володимир Козир, кіностудія «Інтерфільм».

Коментарі