kinowar.com

Прем’єра «Загубленого міста»: зустріч з акторами

Прем’єра фільму «Загублене місто» відбудеться 24 вересня, за участю режисера Віталія Потруха, виконавців головних ролей Андрія Джеджули, Сергія Романюка, Ірини Новак та акторів Костянтина і Дмитра Лінартовичів, Валерія Легіна та Євгена Капоріна.

На прес-конференції Андрій Джеджула розкаже як долав перешкоди на шляху із шоу бізнесу в кіно, а Віталій Потрух розповість як зняти якісний фільм на державний кошт.

Загублене місто трейлер

Гості у день прем’єри отримають унікальну можливість побувати на місці героїв трилеру. Завдяки спеціально розробленому квесту, глядачі не лише побачать Загублене місто на екрані, а й відчують себе його повноцінними мешканцями.

Загублене місто трейлер

Також творча група презентує фантастичний трилер у Вінниці, Львові та Дніпропетровську.

У широкий український прокат «Загублене місто» вийде вже 1 жовтня.

Одну гривню з продажу кожного квитка буде перераховано у благодійний фонд «Турбота поколінь» на закупівлю медикаментів для бійців АТО.

Загублене місто трейлер

«Надзвичайно приємно, що останнім часом українці дуже підтримують національне кіно, вболівають за український кінематограф. Дуже важливо триматися разом, іти вперед, розвивати нашу державу і культуру. В свою чергу, ми також хочемо допомогти нашим захисникам, які оберігають нашу єдність.» – коментує прес-служба прокатника BIG HAND FILMS.

Загублене місто трейлер

Стрічка «Загублене місто» є суто українською – знята за підтримки Держкіно на кіностудії О. Довженка, із виключно українськими акторами.

LOST_CITY_Graded_REEDIT_REEL_004-REP.00085629 (1)

Загублене мисто постер

 

Коментарі