kinowar.com

Приквел «Тихого місця» вийде пізніше, ніж очікувалось

 20.07.2022  Новини

Як повідомляє The Hollywood Reporter, студія Paramount відклала реліз передісторії «німого» горору «Тихе місце».

Планувалося, що приквел під назвою «Тихе місце: День перший» потрапить до кінотеатрів 22 вересня 2023 року. Проте наразі дату прем’єри змінено на 8 березня 2024 року. Чому реліз змістився, не уточнюється.

Деталі сюжету не розголошуються, проте очевидно, що приквел розкаже про перший день вторгнення інопланетних монстрів на Землю, тих самих тварюк, що нічого не бачать, проте фантастично чують кожен звук. Мабуть, ми нарешті дізнаємося, хто такі ці чудовиська, звідки вони прийшли і нащо.

Про акторський склад поки нічого невідомо. Режисером значиться Майкл Сарноскі, що поставив арт-драму «Свиня» з Ніколасом Кейджем. Автор оригінального «Тихого місця» Джон Кразінські виступить продюсером проєкту разом із Майклом Беєм.

Нагадаємо, «Тихе місце» – успішна франшиза у жанрі апокаліптичного горору, яку критики назвали сучасним «німим» фільмом, оскільки дія відбувається майже в повній тиші. Оригінал з Емілі Блант у головній ролі вийшов 2018 року. У 2021 році з’явився сиквел. Третя частина була анонсована паралельно з приквелом, але вийде вона не раніше 2025 року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.