kinowar.com

Стало відомо, чому продюсери скасували приквел «Гри престолів» із Наомі Воттс

 21.07.2022  Новини

Видання The Hollywood Reporter з’ясувало, чому канал HBO на етапі продакшну скасував серіал «Кривавий місяць» (спочатку він називався «Довга ніч») із Наомі Воттс у головній ролі, який мав стати першим спін-офом «Гри престолів».

Пілотній серії «не вистачило глибини». Так відповів колишній голова студії Warner Bros. Television Роберт Грінблатт. За його словами, пілот «не був жахливим», проте він зовсім не зміг зачепити так, як колись зачепив пілот «Гри престолів», і не зумів створити насичену атмосферу тих фантастичних місць, в які кортіло повернутися після закінчення основного шоу. «Але нічого аж надто поганого в ньому не було», – додав програмний директор HBO Кейсі Блойс.

Також повідомляється, що пілотну серію «Кривавого місяця» не бачив навіть автор «Пісні льоду й полум’я» Джордж Мартін.

Події приквела, що не склався, мали розгорнутися за тисячу років до того, що сталося у «Грі престолів», а саме під час довгої зими, коли білі блукачі вперше намагалися здійснити вторгнення у Вестерос і зжерти там усе і усіх.

Нагадаємо, 21 серпня на HBO стартує інший приквел-спін-оф «Гри престолів», який отримав назву «Дім дракона». В ньому зіграли Педді Консідайн, Олівія Кук, Грем МакТавіш, Метт Сміт, Емма Д’арсі та інші.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.