kinowar.com

“Пульс” — чемпіон на українському ТБ, а Оксана Ботурчук — на Параолімпійській олімпіаді 2020

29 серпня відбулася телевізійна прем’єра спортивної драми “Пульс” — стрічки, що розповідає історію успіху української Параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук

Фільм вийшов у прайм-тайм на телеканалі “1+1” — о 20:10 — і став лідером вечірнього слоту за головною комерційною аудиторією у віковій категорії 18-54 (50+): рейтинг сягнув позначки 2,9%, а частка перегляду склала 10,64%. Також стрічка показала найвищі показники серед аудиторії у віковій категорії 14-49 (50+): рейтинг сягнув позначки 2,61%, а частка перегляду склала 10,91%. 

Ми пишаємося показниками, які зібрав «Пульс». Для телеканалу 1+1 кіно українського виробництва є одним із пріоритетних напрямків, які ми постійно підтримуємо та розвиваємо. Для нас дуже цінно, що цю вражаючу історію подивилась максимально широка аудиторія глядачів, адже вона по-справжньому мотивує та надихає. Раді, що знову українське кіно лідер вечірнього прайму, вітаємо наших партнерів – FіlmUA Group”, — Максим Кривицький, генеральний продюсер телеканалу 1+1 

Нам надзвичайно приємно, що такі історії знаходять відгук в серцях українців. Ми повинні знати наших героїв в обличчя: говорити про них, знайомитися з ними та знайомити з ними інших. Досвід Оксани надихає: ми це бачимо не лише в кількості позитивних, теплих відгуків від глядачів, а й відтепер у високому рейтингу стрічки на телеекрані”, — Єгор Олесов, продюсер стрічки. 

Оксана Ботурчук брала активну участь у створенні стрічки: допомагала на етапі створення сценарію, а також виступила консультантом у підготовці до зйомок усіх спортивних епізодів. Окрім того, разом із командою фільму “Пульс” Оксана відкрила забіг у Борисполі. 

Учора, 31 серпня, Оксана Ботурчук вкотре стала призеркою Параолімпійських ігор і здобула для України срібну медаль, яка стала 55-ою в загальному здобутку країни. Спортсменка виборола перемогу у фіналі з жіночого бігу на 400 метрів з результатом в 55,33 секунди. 

“Пульс” — українська повнометражна спортивна драма режисера Сергія Чеботаренка, заснована на реальній історії української спортсменки, легкоатлетки, Параолімпійської чемпіонки 2008 року, шестикаратної срібної та бронзової призерки літніх Параолімпійських ігор 2008, 2012 і 2016 років — Оксани Ботурчук. 

Країна: Україна 

Жанр: спортивна драма, біографія, екшн 

Тип: прокатне кіно 

Хронометраж: 94 хв. 

Виробництво: Kinorob за підтримки Уряду України та Міністерства культури та інформаційної політики України.  

Дистрибутори: Кіноманія і FILM.UA Distribution  

Дата виходу: 22 липня 2021 року 

Режисер: Сергій Чеботаренко 

Продюсер: Єгор Олесов 

Сценаристи: Ярослав Войцешек, Максим Черниш 

У головних ролях: Наталія Бабенко (Оксана), Вікторія Левченко (Олена, сестра Оксани), Наталія Доля (мати), Олександр Кобзар (батько), Станіслав Боклан (тренер), Лілія Ребрик (тренер Ірина), Ахтем Сеітаблаєв (лікар), Максим Самчик (Максим), Роман Ясіновський (Дмитро), Сергій Лузановський (Сергій) 

Оператор: Юрій Король 

Art Director: Марія Островська 

Художники з костюмів: Руслан Хвастов, Катерина Толубко-Олесова 

Художник з гриму: Алла Леонова 

Художник-постановник: Марія Островська 

Композитор: Євген Філатов

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі