kinowar.com

«Підземелля і дракони» очолили американський прокат, проте у світі лідирує «Джон Вік 4»

 03.04.2023  Новини

Variety пише, що комедійне фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» за результатами вікенду, що тільки-но минув, очолило американський бокс-офіс, зібравши на старті 38,5 мільйона доларів.

Нагадаємо, «Підземелля і дракони» – екранізація однойменної легендарної настільної гри родом із 1980-х років. Фільм поставили режисери Джон Френсіс Делі та Джонатан Голдштейн, котрі раніше зняли дотепну і бадьору сінефільську детективну комедію «Нічні ігри». Провідні ролі виконали Кріс Пайн, Мішель Родрігес і Г’ю Ґрант. Критики поставили адаптації надзвичайно високі оцінки, відмітивши насичений, цікавий сюжет і самоіронію.

На решті територій «Підземелля», виробничий бюджет котрих становить 150 мільйонів доларів, зібрали ще 33 мільйони, тобто усього перші вихідні принесли творцям стрічки 71,5 млн доларів.

Тим часом лідером на міжнародній арені залишився четвертий «Джон Вік», начебто остання глава кримінальної неонуарної бойовик-франшизи з Кіану Рівзом. Наразі четвертий фільм про шлях помсти і свободи колишнього суперкілера заробив у світовому прокаті 250 мільйонів доларів.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.