kinowar.com

Режисер «Джона Віка» готовий до 5 частини

 03.04.2023  Новини

В інтерв’ю The Hollywood Reporter режисер Чад Стахелські, що зняв всі чотири фільми про опального кілера Джона Віка у виконанні Кіану Рівза, заявив, що готовий зробити ще й п’яту картину, якщо, звісно, студія Lionsgate звернеться до нього з такою пропозицією.

«Приємно розуміти, що студія може зв’язатися зі мною і сказати «Хочемо ще!». І справа не лише в грошах. Адже й глядачі по-справжньому хочуть повернення Джона Віка. Гадаю, усім, хто працював над франшизою, потрібна деяка пауза, а потім ми подумаємо і вирішимо, що ж робити далі. І якщо через кілька місяців ми з Кіану сидітимемо в якомусь японському віскі-барі і після кількох чарок скажемо «А давай!», то так і буде», – прокоментував Стахелські.

Відмітимо, що фінал четвертої глави, котра вийшла на екрани 23 березня, можна трактувати і як крапку, і як три крапки. Її світові касові збори наразі досягли 250 мільйонів доларів.

Тим часом Lionsgate активно розширює всесвіт франшизи: у виробництві знаходяться серіал-приквел «Континенталь», присвячений історії однойменного готелю з фільмів про Віка, та фільм-спін-оф «Балерина» з Аною де Армас у головній ролі, події котрого розгорнуться між третьою і четвертою главами «Джона Віка» (в останньому має також з’явитися Кіану Рівз, проте невідомо, повноцінна це буде участь чи камео). Серіал вийде восени 2023 на сервісі Peacock, а «Балерина» – весною 2024 у кінотеатрах.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.