kinowar.com

Режисер блискучого горору «Варвар» готує новий фільм

 27.01.2023  Новини

Минулого року жахастик «Варвар» став справжнім відкриттям, як і його автор Зак Креггер, незалежний постановник і сценарист. Тепер режисер готує нову стрічку, котру профінансує і випустить студія New Line, повідомляє The Hollywood Reporter.

Відомо, що фільм називатиметься «Зброя». Сюжет тримається в таємниці, а акторський склад поки невідомий. За договором New Line заплатить Креггеру восьмизначний гонорар, надасть творчу свободу і виключне право на фінальний монтаж.

Нагадаємо, «Варвар» розповідав про молоду дівчину, що приїздить у Детройт на співбесіду. На сайті вона винаймає помешкання на ніч, але коли приїжджає, виявляється, що у будинку вже живе інший орендар… Проте це далеко не єдиний і не найгірший сюрприз жахливого дому.

У «Варварі» зіграли Джорджина Кемпбелл, Білл Скашгорд і Джастін Лонг. Критики були від стрічки у захваті, її рейтинг на «томатах» склав 92%. У прокаті фільм теж мав шалений успіх: при бюджеті у 4,5 мільйона доларів зібрав 45 мільйонів, тобто вдесятеро більше від кошторису.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.