kinowar.com

Організатори «Золотої малини» вибачилися перед однією з номінанток

 27.01.2023  Новини

Один із засновників антипремії «Золота малина» Джон Вілсон офіційно вибачився перед 12-річною акторкою Раян Кірою Армстронг, котра цього року опинилася серед номінанток на антинагороду «найгірша жіноча роль» за гру у ремейку фантастики «Палійка», повідомляє New York Post.

Номінація Армстронг викликала обурення у соцмережах, зокрема і серед самих акторів. «Золоту малину» критикували за нечуйність і навіть жорстокість по відношенню до дитини. Вілсон на це відповів, що «іноді доводиться щось робити, не замислюючись, і потім це щось піддається справедливій критиці, і тоді ти розумієш, за що саме тебе розкритикували. Власне, з цього принципу і народилася «Золота малина». А тепер саму премію піддали справедливій критиці, і ми зрозуміли, за що».

Вілсон вибачився і додав, що ім’я Раян Кіри Армстронг буде прибране з номінантів і що відтепер регламентом премії буде встановлено вікове обмеження для претендентів на антинагороду 18+.

Минулого року організаторам премії так само довелося вибачатися. Тоді зі списку було прибрано номінацію «Найгірша роль Брюса Вілліса» після того, як родина актора оприлюднила його медичний діагноз афазія (це розлад мовлення через ураження кори головного мозку).

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.