kinowar.com

Селена Гомес готує ремейк «Ділової жінки»

 04.08.2022  Новини

Як пише Deadline, акторка і співачка Селена Гомес виступить продюсером проєкту, що позиціонується як сучасний ремейк культового ромкому «Ділова жінка».

Оригінал, нагадаємо, вийшов 1988 року. В ньому розповідалося про розумну, вродливу, амбітну секретарку, яка після зради бойфренда вирішує змінити життя. За відсутності своєї керівниці вона видає себе за бізнесвумен, аби мати змогу показати свій бізнес-план одному з найбагатших і найвпливовіших медіамагнатів. Також героїня закохується у красеня, що зустрічається з її начальницею.

Тоді головні ролі виконали Мелані Гріффіт, Гаррісон Форд, Сігурні Вівер і Алек Болдвін. Стрічка режисера Майка Ніколса зібрала понад 100 мільйонів доларів у прокаті і отримала шість номінацій на премію «Оскар», а також чотири «Золотих глобуси».

Щодо ремейку, який розробляється для платформи Hulu, наразі немає жодних подробиць. Ім’я постановника поки не розголошується. Акторський склад невідомий. Також неясно, чи планує Гомес лише продюсувати, чи хоче зіграти головну роль.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.