kinowar.com

Серіал «Венздей» встановив рекорд на Netflix

 30.11.2022  Новини

Новий серіал стрімінга, що є спін-офом легендарної історії про сімейку Адамсів, побив рекорд глядацьких переглядів за тиждень від дня старту, повідомляє Deadline.

Раніше цей рекорд серед англомовних проєктів належав четвертому сезону «Дивних див». Його за сім днів від дня прем’єри користувачі увімкнули 335 мільйонів разів. Проте перший сезон «Венздей» за тиждень назбирав 341,2 мільйона переглядів. Серед усіх серіалів Netflix першість вперто тримає південнокорейська «Гра в кальмара» з тижневим результатом 571,8 мільйона переглядів.

«Венздей» розповідає про навчання доньки Адамсів Венздей в академії «Невермор». Там розумна дівчина бере на себе роль детектива і намагається розкрити серію пов’язаних з академією вбивств. Провідним режисером шоу виступив Тім Бертон.

Головну роль виконала зірка п’ятого «Крику» Дженна Ортега. Крістіна Річчі, що грала Венздей у двох повнометражних фільмах початку 1990-х, з’явилася в образі академічної вчительки. Також в серіалі зіграли Кетрін Зета-Джонс, Гвендолін Крісті, Луїс Гузман та інші.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.