kinowar.com

Скарлетт Йоганссон зіграє у драматичному серіалі Amazon

 30.11.2022  Новини

Як пише Deadline, актриса вперше за свою дорослу зіркову кар’єру зніметься на телебаченні. Йоганссон виконає головну роль у міні-серіалі під назвою «Заради справедливості» платформи Amazon.

«Заради справедливості» – роман Джона Катценбаха, опублікований у 1992 році. Він розповідає про журналіста Метта Коварта, котрий працює у флоридській газеті і бере інтерв’ю у в’язня-смертника в останні дні перед стратою. Останнього звинуватили у жорстокому вбивстві дівчинки, тіло котрої знайшли серед боліт. Проте журналісту здається, що засуджений невинен.

У 1995 році вийшла екранізація книги, що мала назву «Справедливий суд». Головну роль виконав Шон Коннері, але його герой був не журналістом Меттом Ковартом, а гарвардським професором Полом Армстронгом. Тоді юна Йоганссон зіграла доньку професора.

Тепер Скарлетт зіграє безпосередньо саму журналістку, що веде розслідування. Так, сценарій серіалу змінив стать протагоніста. Її героїню зватимуть Медді Коварт. І окрім роботи в кадрі актриса візьме на себе функції продюсерки.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.