kinowar.com

Серіал «Останні з нас» матиме більше двох сезонів

 14.03.2023  Новини

Нове гітове шоу HBO «Останні з нас», засноване на однойменній відеогрі, не завершиться другим сезоном. Автори планують довгограючий проєкт і, можливо, розширений всесвіт, пише Insider Gaming.

«Останні з нас» – це постапокаліптична історія, дія якої відбувається в Америці після того, як грибкова пандемія винищила майже усе людство, перетворивши хворих на монстрів-маріонеток, мізками котрих керує гриб-паразит. Головний герой (зірка «Мандалорця» Педро Паскаль) – контрабандист, що має доправити дівчинку-підлітка (юна колега Паскаля по серіалу «Гра престолів» Белла Рамзі) у безпечне місце до лікарів-науковців, адже в неї єдиної імунітет до інфекції і вона може бути ключем до винайдення вакцини.

Серіал стартував з рекордними показниками кількості глядацьких переглядів, тож невдовзі канал анонсував продовження на другий сезон. Та тепер творці шоу Ніл Дракманн і Крейг Мезін заявили, що не хочуть зупинятися на двох сезонах і вже планують кілька продовжень. Сюжетні подробиці майбутніх серій сценаристи, звісно, розкривати не стали.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.