kinowar.com

«Блондинка» стала найгіршим фільмом року

 14.03.2023  Новини

За день до вручення «Оскарів» стали відомі лауреати антипремії «Золота малина». У головній номінації переміг психологічний байопік «Блондинка» з Аною де Армас у ролі Мерилін Монро.

«Блондинці» режисера Ендрю Домініка дісталися антинагороди у категоріях «найгірший фільм» і «найгірший сценарій». Найгіршим актором визнали Джареда Лето за головну роль у кінокоміксі «Морбіус». Найгіршими актором і акторкою другого плану названі Том Генкс («Елвіс») і Адріа Архона («Морбіус»).

У номінації «найгірша актриса» організатори «Золотої малини» нагородили самих себе через скандал із номінуванням 12-річної (тепер уже 13-річної) Райан Кіри Армстронг, що виконала центральну партію у новій екранізації «Палійки» за романом Стівена Кінга. Номінування дитини спровокувало гнів у соцмережах, через який організатори премії змушені були публічно вибачитися, прибрати ім’я Армстронг зі списку і заявити, що відтепер номінуватимуться лише дорослі претенденти 18+.

Колін Фаррелл, що цього року є номінантом на «Оскар» за головну роль у чорній трагікомедії «Банші Інішерина», здобув єдину серед усіх категорій позитивну «Золоту малину» за відновлення репутації.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.