kinowar.com

Серіал про маніяка Джеффрі Дамера б’є рекорди на Netflix

 29.09.2022  Новини

Новий серіал від творця «Американської історії жахів» і «Американської історії злочинів» Раяна Мерфі, присвячений реальному американському серійному убивці Джеффрі Дамеру, став одним з найпопулярніших на платформі Netflix, повідомляє Variety.

Біографічний міні-серіал під назвою «Монстр: Історія Джеффрі Дамера» вийшов 21 вересня і з того дня набрав 196,2 мільйона годин переглядів. У рейтингу найпопулярніших шоу Netflix «Монстр» зайняв п’яте місце, поступившись «Грі в кальмара», «Дивним дивам», другому сезону «Бріджертонів» і південнокорейському зомбі-серіалу «Усі ми мертві».

«Монстр: Історія Джеффрі Дамера» – проєкт з десяти епізодів, що розповідає про дитинство, юність і злочини серійного маніяка Джеффрі Дамера (гомосексуала, некрофіла, канібала) з міста Мілуокі, що вбивав і розчленовував в стінах багатоквартирного будинку молодиків і хлопчиків у 1980-1990-х роках. Серця убитих він смажив на пательні та їв.

Головну роль виконав зірка «Американської історії жахів» Еван Пітерс, гру і перевтілення котрого критики дуже високо оцінили, хоча й засудили проєкт за експлуатацію і аморальне возвеличення убивці.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.