kinowar.com

Стрічка “Пульс” вийде в кінотеатрах в середині літа 2021 року

Кінотеатральний прокат спортивної драми “Пульс” розпочнеться 22 липня цього року, за день до старту Токійської Олімпіади. А ще до початку показів творча команда фільму підготувала сюрприз, про який стане відомо в середині травня.

Кадр з фільму Пульс Станіслав Боклан

Вихід художнього повнометражного фільму “Пульс” (виробництва компанії KINOROB, що входить до складу FILM.UA Group) на великі кінотеатральні екрани був запланований на 8 квітня. Але чергове введення жорсткого карантину у значній кількості регіонів країни змусили творців стрічки перенести її реліз на більш сприятливий період. В результаті старт прокату спортивної драми “Пульс” в національних кінотеатрах запланований на 22 липня 2021 року. Ця дата була обрана не випадково, адже фільм про реальну українську легкоатлетку та чемпіонку Оксану Ботурчук вийде за день до старту 32-х Олімпійських Ігор, які проходитимуть в Токіо (Японія).

“Непросто було прийняти факт ще одного переносу виходу цієї надихаючої кінострічки. Проте ці тимчасові негаразди лише загартовують, і ми продовжуємо вірити в те, що “Пульс” скоро дійде до масового глядача і обов’язково йому сподобається. Випускати українську спортивну драму в один час з Олімпійськими Іграми здається нам цілком доречним та важливим з точки зору підтримки участі у них українських спортсменів. Дійсно в цьому є щось символічне”, – ділиться очікуваннями продюсер стрічки Єгор Олесов.

спортивна драма Пульс

За відсутності нових карантинів, викликаних епідемію коронавірусної інфекції, з середини липня “Пульс” можна буде побачити в переважній більшості кінотеатрів країни. У рамках прокату заплановані покази спеціальної інклюзивної версії фільму, деталі чого будуть повідомлені додатково. Також в середині травня буде оголошена ще одна важлива новина для всіх, хто чекає на цей спортивний байопік про боротьбу та волю до перемоги.

Нагадаємо, що наприкінці січня 2021 року відбулась світова прем’єра спортивної драми “Пульс” у рамках Flathead Lake International Cinemafest (Полсон, США). В результаті стрічка здобула 2 основні нагороди цього міжнародного кінофестивалю – кращий фільм та кращий режисер. Та на цьому фестивальна історія української картини не закінчується: її включили до своїх основних програм ще два міжнародні фестивалі. Це французький Nice International Film Festival та американський Richmond International Film Festival.

Юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Дистрибуцією фільму на території України займаються компанії Кіноманія і FILM.UA Distribution, яка також відповідає за міжнародні продажі.

Офіційним партнером першого українського художнього фільму про життя спортсменів став національний мобільний оператор «Київстар».

ПУЛЬС / PULSE

Прем’єра в Україні: 22 липня 2021 року

Жанр: спортивна драма

Виробництво: KINOROB («Незламна», «Сторожова застава», «Захар Беркут», «Ціна правди»)

Дистрибутор: Кіноманія і FILM.UA Distribution

Режисер: Сергій Чеботаренко

Продюсер: Єгор Олесов

Оператор: Юрій Король

Автори сценарію: Ярослав Войцешек, Максим Черниш

Художник-постановник: Марія Островська

Композитор: Євген Філатов

Художник з костюмів: Руслан Хвастов

Художник з гриму: Алла Леонова

У ролях: Наталія Бабенко (Оксана), Станіслав Боклан (тренер), Вікторія Левченко (Олена, сестра Оксани), Наталія Доля (мати), Олександр Кобзар (батько), Лілія Ребрик (тренер Ірина), Ахтем Сеітаблаєв (лікар), Роман Ясіновський (Дмитро), Максим Самчик (Макс), Сергій Лузановський (Сергій), Дар’я Баріхашвілі (Ганна) та інші

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми і серіали 2020 року

Найочікуваніші українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі