kinowar.com

«Супер Майк: Останній танець»: вийшов український трейлер фільму

 16.11.2022  Новини, Трейлер

До Дня святого Валентина виходить третя частина кінофраншизи «Супер Майк», музична комедія «Супер Майк: Останній танець». Креативна команда першого фільму, який отримав схвальні відгуки критиків та глядачів, возз’єдналася, щоб знову творити магію.

Ченнінґ Татум повертається до ролі Майка Лейна, а Стівен Содерберг – у режисерське крісло. Стрічку знято за сценарієм Ріда Кароліна, який також написав попередні фільми. У головних ролях разом із Татумом ми побачимо Сальму Хаєк («Дім Ґуччі», «Тілоохоронець дружини кілера»).

«Супер» Майк Лейн (Ченнінґ Татум) знову виходить на сцену після тривалої перерви. Ділова угода Майка Лейна провалилася, і, залишившись без копійки, він змушений підробляти барменом у Флориді. Щоб згадати старі-добрі часи, Майк вирушає до Лондона з багатою світською левицею (Хаєк). Вона заманює його пропозицією, від якої Майк не може відмовитися…але дама має й власні плани. Коли Майк усвідомлює, що у на думці у його супутниці, перед ним та його командою танцюристів постає питання: чи зможуть вони впоратися самотужки?

Продюсери фільму – Нік Векслер, Ґреґорі Джейкобс, Татум, Керолін і Пітер Кірнан. Виконавча продюсерка – Джулі М. Андерсон.

Разом з Ченіннґом Татумом і Сальмою Хаєк також знялися Аюб Хан Дін («Міст Еклі»), дебютантка Джемелія Джордж, Джульєтта Мотамед («Ми – Леді Партс») і Вікі Пеппердайн («Агент Джонні Інґліш: нова місія»).

Читайте також:

Найкращі фільми Ченнінга Тейтума

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі