kinowar.com

Сіквел “Сяйва” Стенлі Кубріка: вийшов трейлер фільму “Доктор Сон” з Юеном Макгрегором

Продовження культового фільму «Сяйво». Один з найвідоміших творів Стівена Кінга та один з найвпливовіших фільмів Стенлі Кубріка отримує нове життя – нова екранізація роману культового письменника нарешті на екранах кінотеатрів. Юен Макгрегор в ролі сина Джека Торренса, якого зіграв незабутній та неповторний Джек Ніколсон. Пройшло багато часу. Сяйво повертається.

Ден Торренс все ще не може забути ті кошмарні дні дитинства, які він провів в готелі «Оверлук». Подорослішавши, він безуспішно бореться з цією травмою. Реальний світ для нього не завжди стабільний. Проте навіть це світосприйняття руйнується, коли він знайомиться з Аброю – хоробрим підлітком, що також має такий, як і в нього, потужний екстрасенсорний дар, відомий як «сяйво». Абра знайшла Дена, адже інстинктивно розуміла, що він розділяє її силу. Їй потрібна допомога проти нещадної Рози Циліндр та її послідовників з «Правдивого вузла», які, у прагненні віднайти безсмертя, харчуються «сяйвом» дітей. Невинність Абри і безстрашні обійми її «сяйва» змушують Дена закликати свої власні сили, знову зіткнутись зі своїми страхами і пробудити привидів минулого. Ден та Абра гуртуються разом, щоб вступити в жорстоку битву проти «Правдивого вузла» за життя або смерть.

Доктор Сон 2019 постер

Дата старту: 07.11.2019
Формат: 2D
Країна: США
Студії: Warner Bros. Pictures
Жанр: жахи
Режисер: Майк Фленеґан (“Віджа: Походження зла”, “Окулус”)
В ролях: Юен МакҐрегор (“Крістофер Робін”, трилогія “Зоряні війни”), Ребекка Фергюсон (“Місія Неможлива: Фолаут”, “Найвеличніший шоумен”), Джейкоб Трембле (“Хижак”), Брюс Грінвуд, Кайлі Керран та інші
Композитор: The Newton Brothers

Коментарі