kinowar.com

Сімейний фільм «Зоопарк» виходить у прокат

 03.07.2019  Новини, Трейлер

11 липня в український прокат виходить сімейний пригодницький фільм «Зоопарк» з програми фестивалю «Чілдрен Кінофест».

Фільм заснований на реальній історії, яка сталася у Північній Ірландії під час Другої світової війни у 1941 році. Юний Том і його друзі з усіх сил намагаються врятувати тварин з місцевого зоопарку Белфаста, – він опинився під ударами німецьких бомбардувальників. «Зоопарк» – зворушлива історія дружби і порятунку слоненяти Бакстера. Зйомки проходили у реальному зоопарку Белфаста.

Головні ролі у фільмі Коліна МакАйвора виконали зірки британського кіно – Арт Паркінсон, який зіграв Рікона Старка у «Грі престолів», Пенелопа Вілтон з «Абатства Даунтон» та Тобі Джонс («Шпигун, вийди геть!», «Голодні ігри»).

На міжнародному кінофестивалю у Сіетлі «Зоопарк» удостоївся премії Films4Families, яка присуджується молодіжним журі. В Україні фільм був уперше показаний на фестивалі для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест», де за підсумками глядацького голосування зайняв третє місце.

«Зоопарк» виходить в український прокат 11 липня.

11 липня в український прокат виходить сімейний пригодницький фільм «Зоопарк» з програми фестивалю «Чілдрен Кінофест». Фільм заснований на реальній історії, яка сталася у Північній Ірландії під час Другої світової війни у 1941 році. Юний Том і його друзі з усіх сил намагаються врятувати тварин з місцевого зоопарку Белфаста, – він опинився під ударами німецьких бомбардувальників. «Зоопарк» – зворушлива історія дружби і порятунку слоненяти Бакстера. Зйомки проходили у реальному зоопарку Белфаста. Головні ролі у фільмі Коліна МакАйвора виконали зірки британського кіно – Арт Паркінсон, який зіграв Рікона Старка у «Грі престолів», Пенелопа Вілтон з «Абатства Даунтон» та Тобі Джонс («Шпигун, вийди геть!», «Голодні ігри»). На міжнародному кінофестивалю у Сіетлі «Зоопарк» удостоївся премії Films4Families, яка присуджується молодіжним журі. В Україні фільм був уперше показаний на фестивалі для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест», де за підсумками глядацького голосування зайняв третє місце. «Зоопарк» виходить в український прокат 11 липня.

Інформаційна підтримка: Нова пошта
Медіапартнери: Radiokids.onlineТеленеделяPlatfor.maХорошее киноКолобок

Коментарі