kinowar.com

Терон Еґертон може стати новим Росомахою

 04.07.2022  Новини

Актор, відомий за комедійно-шпигунською франшизою «Kingsman», днями зустрічався з керівництвом Marvel і обговорював можливість зіграти Росомаху у перезапуску «Людей Ікс», повідомляє ComicBook.

Наразі студія не підписала з Еґертоном контракт. Поки що йдеться лише про зацікавленість обох сторін. Проте Терон Еґертон – один з найперспективніших молодих акторів (а його гра у байопіку «Рокетмен» взагалі була блискучою). До того ж в нього дружні й душевні стосунки з Г’ю Джекманом (разом вони грали у біографічній драмедії «Едді Орел»), тож Еґертон може отримати благословення безпосередньо від ветерана ролі.

Нагадаємо, Джекман розпрощався з роллю Росомахи після фільму «Логан». Тим часом Disney купила компанію Fox з усіма активами, тож франшизи «Люди Ікс» і «Фантастична четвірка» у недалекому майбутньому будуть перезапущені, аби стати частиною марвелівського всесвіту.

Еґертон каже, що для нього втілення образу Росомахи було б надзвичайно захопливим і водночас дуже хвилюючим досвідом, бо фанати асоціюють цього супергероя лише з Г’ю Джекманом, і перехопити естафету є вельми відповідально.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі