kinowar.com

Кейт Бланшетт вдягла синьо-жовтий костюм на підтримку України

 04.07.2022  Новини

Голлівудська акторка вкотре виказала підтримку Україні і українському народові, що продовжує відстоювати свободу і незалежність перед російськими загарбниками.

Кейт Бланшетт вдягла дизайнерський яскравий синій костюм із жовтою смугою. Річ належить до капсульної колекції бренду Grayscale. Створила цей лук дизайнерка Елізабет Стюарт. Уся колекція створена задля підтримання України. Тож і цей наряд, і інші речі згодом будуть продані на благодійному аукціоні, гроші з якого підуть на допомогу українським сім’ям, постраждалим від рашистської навали.

Бланшетт є послом доброї волі ООН з питань біженців. Раніше актриса записала відео, у якому закликала зробити пожертви на підтримку українців, що через путіна і путінських посіпак втрачають щодня близьких і домівки.

Нагадаємо, раніше Україну відвідали голлівудські зірки Анджеліна Джолі і Бен Стіллер, які також є послами доброї волі ООН. Зараз в Україні (спершу у Києві та Київщині, а тепер у Львові) знову перебуває актор і режисер Шон Пенн, що знімає документальну стрічку про нашу війну.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі