kinowar.com

Третій тизер українського фільму “Прогулянка у порожнечі”

Презентуємо третій тизер української кримінальної драми “Прогулянка у порожнечі”.

Стрічка є повнометражним дебютом молодого вітчизняного режисера Кирила Жаровського, у чиєму професійному доробку 8 короткометражних картин. Зйомки фільму розпочались у Києві в середині листопада і тривають по цей день.

Прогулянка у порожнечі

Феномен цієї картини полягає у тому, що вона створюється за відсутності бюджету. Основною рушійною силою знімального процесу є ентузіазм творчої групи, яка складається з 20 осіб, та партнерів, що забезпечують організаційно-технічне оснащення проекту і вірять в успіх задумки режисера, майбутнього фільму та українського кіно загалом. Кожен із них вкладає у фільм частку себе, свій час, свою енергію і все це завдяки вірі в успіх. Те, що такі зйомки взагалі стали можливими – заслуга кожного з них. Картина підіймає питання самотності, знаходження свого шляху і місця в житті крізь призму значень справжніх людських цінностей.

Головний герой – молодий хлопець Влад, який живе безтурботним, нічим не обтяженим життям. Одного разу до Влада звертається його дядько, колишній поліцейській, з проханням допомогти врятувати дівчину, що потрапила в руки банди злочинців. Хлопець неохоче, та все ж погоджується допомогти, не знаючи, що це рішення раз і назавжди змінить його життя…

“Прогулянка у порожнечі” – це жанрово еклектичне кіно, що поєднує у собі не лише драму та кримінал, але й елементи трилера, бойовика та нуару. Разом з тим стрічка повністю відповідає запиту суспільства на пошук нового екранного героя. Адже головний герой фільму, як і наша країна, проходить складний шлях трансформації та пошуку власної ідентичності, що врешті решт приводить його до усвідомлення себе та свого місця у соціумі та житті країни. Ця історія чудово вписується в концепт нового українського кіно, яке настільки хоче існувати та розвиватись, що робить це усіма можливими і неможливими шляхами, в тому числі найважчим – без фінансування.

Читайте також:

Найочікуваніші українські фільми 2019 року

10 найкращих українських фільмів

Коментарі