kinowar.com

Тільда Свінтон та Ідріс Ельба у новій стрічці Джорджа Міллера

 14.12.2020  Новини

Лауреат премії “Оскар” і творець франшизи “Шалений Макс” Джордж Міллер приступив до зйомок свого проекту мрії – “Three Thousand Years Of Longing”, головні ролі в якому виконують Тільда ​​Свінтон та Ідріс Ельба

Three Thousand Years Of Longing Три тысячи лет тоски

Подробиці фільму, сценарій до якого також написав Джордж Міллер, тримаються в секреті. Відомо, що зйомки стартували в Австралії минулого тижня і триватимуть 62 дні через посилені заходи безпеки, пов’язані з пандемією. Власне, зйомки нового фільму повинні були стартувати на півроку раніше, але були перенесені через епідеміологічні обставини.

Режисер-візіонер Джордж Міллер долучив до створення фільму першокласну команду. За повідомленням Deadline, постійний продюсер фільмів Міллера, Даг Мітчелл, дав вичерпну характеристику: “Джордж вважає, що це найкраща команда, з якою він коли-небудь працював”. І легко зрозуміти чому.

Міллер покликав, в тому числі, більшість його соратників по фільму “Шалений Макс: Дорога гніву”. Великий оскароносний оператор Джон Сіл, відомий своїми роботами над фільмами “Англійський пацієнт”, “Талановитий містер Ріплі” та “Гаррі Поттер і філософський камінь”, відійшов від кіно, але знову повертається, щоб зняти фільм, який стане його другою роботою за останнє десятиліття .

Крім того, з “Шаленого Макса” в новий фільм перекочували оскароносний монтажер Маргарет Сіксел, оскароносний декоратор Ліза Томпсон, композитор Том Холкенборг, також відомий як Junkie XL, кастинг-директор Ніккі Барретт, координатор трюків Гай Норріс.

У команду також входять номінований на “Оскар” художник-постановник фільму “Бейб” Роджер Форд, дизайнер костюмів “Матриці” Кім Барретт і супервайзер візуальних ефектів “Месників” та “Капітана Марвел” Пол Баттерворт.

Весь акторський склад “Three Thousand Years Of Longing” поки тримається в секреті, як і точний жанр і опис фільму. Локалізована назва фільму і додаткові подробиці фільму будуть повідомлені окремо.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі