kinowar.com

Українка Марина Мазепа зіграла головну роль у голлівудському фільмі «Нечестивий»

 14.05.2021  Новини

13 травня в українських кінотеатрах стартував показ хорору «Нечестивий», де українка Марина Мазепа зіграла одну з головних ролей. У фільмі дівчина перевтілилася в героїню на ім’я Мері Елнор.

Марина Мазепа у горорі Нечестивий

Свій шлях до слави Марина розпочала в 2015 році, коли стала учасницею популярного телепроєкту «Танцюють всі». Тоді їй вдалося увійти до п’ятірки фіналістів та завоювати серця мільйонів глядачів та суддів проєкту завдяки майстерній хореографії.

У 2017 році Марина відправилася підкорювати США та працювала у якості хореографа танцювальних шоу Cirque de Soleil у Лас-Веґасі. За рік вона взяла участь в американському проєкті So you think you can dance?. А вже у 2019 стала півфіналісткою шоу талантів America’s Got Talent, де буквально розривала сцену завдяки шокуючій гнучкості та вражальній пластиці рухів.

Згодом відео з її виступом побачив продюсер фільму «Нечестивий» Сем Реймі, тож після того, як Марина надіслала ролик для проб кастинг-директору, відразу отримала затвердження на роль Мері Ельнор.

Спеціально для українських глядачів, акторка поділилася ексклюзивними подробицями зі зйомок: «Зніматися з такими голлівудськими зірками як Джефрі Дін Морґан, Вільям Седлер було справжньою насолодою. Завдяки їхнім порадам я отримала чимало дорогоцінного досвіду. Ми також багато обговорювали мою роль з режисером Еваном Спілітопулосом. Разом ми дійшли висновку, що рухи Мері Ельнор мають максимально копіювати рухи богомолів. Тож мені довелося переглянути чимало контенту на цю тему, — сміється дівчина. — Звісно я неймовірно пишаюся тим, що прем’єра фільму «Нечестивий» відбулася і на моїй Батьківщині в Україні. Сподіваюся, глядачам сподобається мій шалений перфоманс».

Еван Спілітопулос також розповів про враження від роботи з акторкою: «Працюючи над картиною, ми прагнули дійти такого результату, щоб рухи нашої героїні виглядали максимально невластивими людині. Щоб у глядачів складалося враження, наче звичайний актор ніколи б не зміг так перевтілитися. Тому до участі ми запросили надзвичайно талановиту конторсіоністку Марину Мазепу».

Посилання на профіль Марини: instagram.com/p/COayYDglp3D/

Не пропустіть фільм «Нечестивий» – вже з 13 травня в усіх кінотеатрах.

Читайте також:

Найкращі сучасні горори

Найстрашніші горори в історії

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Найочікуваніші фільми 2021 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі