kinowar.com

Українська прем’єра фільму Let it Snow відбудеться на 49-ій «Молодості»

Актриса фільму Іванна Сахно увійшла до складу Міжнародного журі 49-го КМКФ «Молодість» та особисто представить стрічку на прем’єрному показі

Let it Snow

26 серпня в кінотеатрі Жовтень, відбудеться українська прем’єра фільму LET IT SNOW, режисера Станіслава Капралова. Показ відбудеться в програмі «Спеціальні події» в рамках кінофестивалю «Молодість».

Цей повнометражний дебют Станіслава Капралова створений у копродукції України з США та Іспанією. Продюсер фільму – Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment), ко-продюсери Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Станіслав Капралов,  виконавчий продюсер – Маріанна Новікова.

Головні ролі у фільмі виконують Іванна Сахно («Шпигун, який мене кинув», «Тихоокеанський рубіж: Повстання»), Алекс Хафнер («Занурення», «Радник») та Тінатін Далакішвілі («Зірка», «Любов з акцентом», «Ебігейл»).

Нещодавно найбільший в світі американський дистрибютор Lionsgate через свою компанію Grindstone Entertainment придбав права на цей фільм. Згодом було також оголошено про низку нових дистрибуційних угод для українського трилера: стрічку продали до Японії, Греції, Сінгапуру, Африки, країн Близького Сходу та екс-Югославії.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі