kinowar.com

Український кінопродакшен ForeFilms представить свої проекти на Berlinale Co-Production Market

Український кінопродакшен ForeFilms візьме участь у Berlinale Co-Production Market – у ринку копродукції Берлінського міжнародного кінофестивалю, одному з найбільших індустрійних майданчиків світу. 

Berlinale Co-Production Market

У секції Company Matching Programme кінопродакшен ForeFIlms став однією із п’яти компаній зі всього світу з найцікавішими добірками проєктів, які відібрали до участі у програмі. Тож у лютому продюсери продакшену Володимир Яценко та Анна Яценко представлять свої проєкти на цьому престижному ринку копродукції. 

Berlinale Co-Production Market цього року пройде 18-20 лютого і традиційно об’єднає продюсерів, дистрибюторів, інвесторів та інших діячів кіноіндустрії зі всього світу. 

Кінопродюсерська компанія ForeFilms була заснована у 2020 році Володимиром Яценком та Анною Яценко з фокусом на виробництво авторських фільмів. Зокрема, компанія займалась виробництвом фільмів “Люксембург, Люксембург” Антоніо Лукіча, “Я і Фелікс” Ірини Цілик, “Відблиск” Валентина Васяновича, “Ти – Космос” Павла Острікова та іншими.

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі українські фільми про війну з росією

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі