kinowar.com

Український кінопрокат намагається повернутися: «Носоріг», «Стоп-Земля», «Мої думки тихі» та «Зелена книга» в кіно

Звісно, кінопрокат в Україні поки що доступний у обмеженій кількості міст, які знаходяться не зоні активних бойових дій. Проте для української культури та економіки дуже важливо, щоб навіть в цих надважких умовах він не зупинявся повністю. Потрібні покази фільмів, у першу чергу вітчизняних. Потрібен рух грошей – і для кінопрому, і для прокату, і для економіки країни взагалі. Потрібні робочі місця. Потрібно бути зосередженим не тільки на допомозі армії, переселенцям та близьким. А отже, інформуємо про деякі стрічки, які можна буде подивитися у різних містах України.

«Носоріг» у Дніпрі, Львові, Одесі, Тернополі та Хмельницькому. Відзавтра – в Рівному

Лихі 90-ті. Хлопець на прізвисько Носоріг потрапляє до кримінального світу і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував. 10 гривень із кожного квитка надходять у фонд «Повернись живим». З 2 квітня покази також стартують у рівненському «Кінопалаці».

українські фільми, що надихають

«Стоп-Земля» в Івано-Франківську, Львові та Хмельницькому

16-річна Маша вчиться в звичайній київській школі в 11-А класі. Не почуватися дивно та відсторонено в колективі їй допомагають близькі друзі Яна та Сєня, по-своєму переживаючи напружену шкільну буденність. Окрім майбутніх екзаменів вийти з зони комфорту Машу змушує закоханість в однокласника Сашу. Вона розуміє, якщо не наважишся спитати – ніколи не знатимеш, чи це взаємно.

Green Book

«Зелена книга» в Кам’янці-Подільському, Львові та Одесі

Простого вишибайла наймають водієм на час туру одного з найкращих піаністів світу – афроамериканця – півднем США, де панують расистські погляди. У поїздці вони користуються «Зеленою книгою», яка містить інформацію про безпечні місця для чорношкірих. Ця подорож відкриє двом різним героям очі на світ та змінить їх життя.

Найкращі українські фільми за 30 років Незалежності

«Мої думки тихі» – дивіться у Хмельницькому

Найсмішніша українська комедія – на екрані WOODMALL Cinema. Вадим – молодий звукорежисер-фрилансер. Одного разу він отримує шанс вирушити в «привабливу Канаду». Усе що для цього потрібно – записати голоси закарпатських тварин. Та все ускладнюється, коли головною супутницею в новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима.

Читайте також:

12 надихаючих українських фільмів, щоб відволіктись від постійної напруги часу війни

Найкращі фільми України за 30 років Незалежності

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі