kinowar.com

Український серіал «І будуть люди» доступний на Amazon

Історичний міні-серіал «І будуть люди», зроблений українською кіностудією FILM.UA, відтепер доступний для перегляду на американській стрімінговій платформі Amazon Prime. Він демонструється українською з англійськими субтитрами.

За словами продюсерів, права на телетрансляцію також продані у такі країни, як Польща, Словенія, Сербія, Хорватія, Чорногорія, Естонія, Південна Корея та інші. До того ж безкоштовно серіал можна подивитися на офіційному ютуб-каналі FILM.UA Group.

«І будуть люди» – проєкт із дванадцяти епізодів, прем’єра якого на національному телебаченні відбулася 14 вересня 2020 року. Екранізація однойменного роману Анатолія Дімарова. У сюжеті переплітаються долі багатьох персонажів на тлі української історії двадцятого сторіччя, від однієї світової війни до іншої, крізь постійну, видиму чи невидиму, боротьбу за свободу та незалежність.

Творці серіалу нескромно називають його спробою створити український варіант голлівудських «Віднесених вітром», тобто таке ж знакове для нації історико-мелодраматичне полотно для усіх поколінь.

Коментарі