kinowar.com

Режисер «Дня незалежності» та «Післязавтра» буде знімати кіно в Україні

 13.04.2022  Новини

Голлівудський режисер Роланд Еммеріх у рамках онлайн-акції StandwithUkraine («Стій з Україною» або «Встань з Україною») заявив, що буде робити в Україні фільми та серіали.

9 квітня у соцмережах стартував онлайн-проєкт StandwithUkraine, до якого доєдналися світові знаменитості, у тому числі відомі кінематографісти та зіркові актори. Зокрема постановник Роланд Еммеріх, відомий за блокбастерами у жанрі фантастика та катастрофа («Зоряна брама», «Ґодзілла», «День незалежності», «Післязавтра», «2012», «Падіння Місяця»), пообіцяв, що приїде знімати в Україні фільми та телешоу, бо після війни та перемоги країна потребуватиме розвитку та відновлення.

«В Україні відбуваються страшні руйнування, мільйони людей змушені тікати. Проте українська армія та звичайні цивільні чинять героїчний спротив. І я впевнений, вони неодмінно переможуть. Бо відстоюють не лише свою країну, а й найважливіші цінності вільного світу: свободу та демократію. І коли це станеться, коли станеться перемога, я приїду в Україну і буду знімати там кіно. Бо українці потребуватимуть роботи, розвитку, вкладень, аби подолати жахливі збитки і трагічні втрати», – сказав у своєму відеозверненні Еммеріх.

Коментарі