kinowar.com

Ума Турман доєдналася до «Старої гвардії»

 13.06.2022  Новини

Акторка з’явиться у сиквелі супергеройського екшну «Стара гвардія», повідомляє Deadline. Її роль буде однією з головних.

Нагадаємо, оригінал, заснований на однойменному коміксі Леонардо Фернандеса і Грегорі Руки, вийшов на Netflix 10 липня 2020 року. Його поставила Джина Прінс-Байтвуд, а ролі виконали Шарліз Терон, Маттіас Шонартс, Чиветел Еджіофор, Марван Кензарі, Лука Марінеллі, Кікі Лейн, Гаррі Меллінг.

Сюжет розгортався навколо групи безсмертних супергероїв-найманців, що вмирають і знову відроджуються раз у раз завдяки своїй суперздатності до регенерації. Виконуючи чергове завдання, вони дізнаються, що є ще одна безсмертна… Фільм отримав не надто позитивні відгуки, проте мав чималу кількість переглядів.

Режисером продовження виступить Вікторія Махоні («Крик в небо»). Актори оригіналу повернуться до своїх образів, а крім Турман до складу доєднається Генрі Голдінг («Шалено багаті азіати», «Проста послуга», «Очі змії: Початок Джі.Ай.Джо»). Сюжетні деталі не розкриваються. Дати релізу поки що немає.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі