kinowar.com

У Дніпрі відбудеться міжнародний кінофестиваль інноваційного кіно

8, 9, 10 жовтня в місті на Дніпрі відбудеться перший у Європі міжнародний фестиваль інноваційного кіно “KINNOVATION”.

фестиваль інноваційного кіно KINNOVATION

3D кіно з’явилось не у двохтисячних, і не дев’яностих. Перший фільм, знятий анагліфним методом, був продемонстрований у 1915 році. А першим попередником віртуальної реальності став стереоскоп, запатентований Чарльзом Вінстоном в 1837.

Вшановуючи столітні традиції кінематографа, KINNOVATION відкриває для глядача найцікавіші сучасні кіноформи. У програмі 3-денного кіноівенту покази, майстер-класи від спеціалістів з України та США, пітчинг кіностартапів, цікаві зустрічі та дискусії. На великому екрані будуть продемонстровані найкращі фільми, відзняті на смартфон, кінокартини зі спецефектами та 3D-кіно останніх років. У VR-зоні фестивалю глядачі зможуть насолодитись фільмами 360 градусів з України, Бельгії, Франції та Німеччини. 

“На фестиваль було подано більше 1000 конкурсних робіт з понад 80 країн світу, – відмічає директор фестивалю Ілля Свідлер. – До фінальної програми увійшли кінокартини з України, Німеччини, Бельгії, Франції, Польщі, Канади, Філіппін, Великобританії, Іспанії, Нової Зеландії, США та інших країн”.

На пітчингу фестивалю будуть представлені: французька платформа для укладення медійних контрактів у блокчейні Blockframes; американський онлайн-кінотеатр Cinenso; інноваційний звуковий сервіс Cinewav; додаток Greta, який дозволяє людям із вадами зору та слуху переглядати кіно без обмежень; а також український стартап – перший в Україні міжнародний фестиваль повнокупольних фільмів DIFFNA.

До журі фестивалю увійшли кіномитці, представники шоу-бізнесу та представники кіно та медійних компаній із США, України, Великобританії та Франції. 

Участь безкоштовна. Кількість квитків обмежена.

Детальна інформація про фестиваль та реєстрація за посиланням kinnovation.org

Акредитація для представників ЗМІ та блогерів за посиланням kinnovation.org

Фестиваль проходить в рамках програми “Культурна столиця” за підтримки Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Партнери: Sensorama Lab, DEMI, Планета кіно, Noosphere NGO

Медіапартнери: Gorod.dp.ua, Folga, Хочу.ua, 056.ua, Dnepr.com, Фраза.ua, Днепр вечерний, Кіноафиша, Starway Magazine, kinowar.com, Woman Magazine, PlayUA

Коментарі