kinowar.com

У Києві відбудеться українська прем’єра фільму “Життя на межі”

20 грудня у київському кінотеатрі “Жовтень” відбудеться українська прем’єра документального фільму “Життя на межі”. Режисер стрічки Павло Пелешок та продюсер Юрко Іванишин – українські ветерани. Їхній попередній фільм “Зима у вогні” було номіновано на “Оскар” як “Найкращий документальний повнометражний фільм”. 

Життя на межі

Фільм “Життя на межі” розповідає про становлення й розвиток українського спротиву від подій Революції Гідності до повномасштабної війни росії проти України. Це перший і єдиний фільм, який охоплює весь період російсько-української війни від 2014 року до сьогоднішніх днів. 

Життя на межі

Павло Пелешок та Юрко Іванишин, які були на війні з 2014 року, боронячи Україну від російської агресії, продовжували знімати свою реальність, таку далеку для іншого світу. Для створення фільму автори опрацювали 640 годин архівних матеріалів. З уламків спогадів та власного кіноархіву ветерани Павло та Юрко зібрали мозаїку причин та наслідків, з яких складається сьогоднішня російсько-українська війна – від кінця 2013 року до сьогодні. 

Життя на межі

Світова прем’єра фільму “Життя на межі” відбудеться 15 грудня у Берліні в кінотеатрі Delphi Filmpalast am Zoo. Показ організовано KAS – Фондом Конрада Аденауера. 

Українська прем’єра пройде 20 грудня в кінотеатрі “Жовтень” у Києві. Початок о 17.30. 

Вхід на показ безкоштовний за попередньою реєстрацією на сайті

Життя на межі

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі українські фільми про війну з росією

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі