kinowar.com

У «Форсажі 10» буде більше насилля

 14.04.2023  Новини

CBR пише, що десята частина легендарної екшн-франшизи «Форсаж» отримала в американському прокаті віковий рейтинг PG-13, проте сцен насилля буде більше, ніж звичайно.

Вікове обмеження PG-13 означає, що діти до тринадцяти років допускаються до сеансів лише у присутності батьків. Це, звісно, не дорослий рейтинг R, коли через кров чи секс (або все разом) підліткам до зали взагалі зась, проте видання зазначає, що деякі сцени нового «Форсажа» є «надмірно насильницькими».

У десятій (передостанній) частині Домінік Торетто (Він Дізель) та його «сім’я» зіткнуться з антагоністом у виконанні Джейсона Момоа, котрий забажає знищити усіх найближчих і найдорожчих Дому людей. Брат (Джон Сіна) цього разу допомагатиме героєві і буде частиною команди протагоністів. Але окрім лиходія в обличчі Момоа також з’явиться (вже втретє) кібертерористка Сайфер (Шарліз Терон).

Нагадаємо, що режисер попередніх частин Джастін Лін через творчі розбіжності з керівництвом Universal залишив проєкт. Його замінив Луї Летер’є («Перевізник 2», «Ілюзія обману»). Виробничий бюджет склав рекордні для франшизи 340 мільйонів доларів.

Прокат стартує 18 травня.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.