kinowar.com

«Форсаж 10»: оприлюднено шокуючий бюджет

 23.11.2022  Новини

Видання TheWrap, посилаючись на інсайдерську інформацію, пише, що виробничий бюджет десятого «Форсажу» склав аж 340 мільйонів доларів.

Якщо це правда, то виходить, що студія Universal витратила на зйомки і постпродакшн десятого фільму популярної франшизи з Віном Дізелем на 70% більше, ніж було витрачено на попередню дев’яту частину серії.

З чим пов’язано таке колосальне збільшення бюджету, невідомо. Можливо, актори затребували більші гонорари. А може, творці задумали розтрощити безпрецедентну кількість найдорожчих у світі автівок. Але слід зазначити, що весною цього року на проєкті стався скандал: режисер Джастін Лін, що зняв п’ять з дев’яти «Форсажів» і мав знімати десятий, розсварився з Дізелем і пішов. Тепер крісло постановника займає Луї Летер’є («Перевізник», «Битва титанів», «Неймовірний Халк», «Ілюзія обману»).

Нагадаємо, «Форсаж 9» вийшов на екрани у червні 2021 року. Прем’єра десятої стрічки запланована на 19 травня 2023 (крім старих добре знайомих облич в кадрі з’являться Джейсон Момоа і Брі Ларсон). Раніше було анонсовано, що фіналом франшизи стане одинадцята картина, вихід котрої намічено на весну-літо 2024.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.