kinowar.com

Ґері Олдмен залишає акторство

 23.11.2022  Новини

Культовий британський актор розповів про намір залишити професію найближчим часом. Він воліє, аби його останньою роллю був агент Джексон Лемб зі шпигунського серіалу «Повільні коні», пише Deadline.

«Повільні коні» – екранізація циклу шпигунських іронічних романів Міка Геррона. Головний герой циклу – колишній оперативник британської розвідки Джексон Лемб, що тепер животіє до пенсії у найнуднішому відділі МІ6, куди відсилають штрафників та дурнів; тих, хто сильно схибив, але уникнув звільнення. Проте, звісно, цим невдахам одного разу випадає велика справа.

Перший сезон стартував 1 квітня 2022 року на платформі Apple TV+. Вже 2 грудня має вийти другий сезон. За словами Олдмена, котрому скоро виповниться 65, він не має бажання грати до 80, бо розуміє, що навіть найславетніші кар’єри, переживши пік, поступово скочуються униз. І він «був би щасливий зіграти Джексона Лемба і покласти слухавку».

Зазначимо, що наступного року Олдмена можна буде побачити на великому екрані в історичному байопіку Крістофера Нолана «Оппенгаймер», де актор зобразив 33-го американського президента Гаррі Трумена.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.