kinowar.com

Фільми на слух. MEGOGO запускає аудіоверсії кінострічок

Відтепер медіасервіс MEGOGO готуватиме новий вид контенту – фільми на слух. Це аудіодоріжки кінострічок, доповнені описами дій, які відбуваються на екрані. Таким чином можна слухати фільми без візуального супроводу. Формат є унікальним на ринку і серед медіасервісів представлений лише на MEGOGO.

Фільми на слух. MEGOGO запускає аудіоверсії кінострічок

Наразі на платформі вже доступно 5 фільмів на слух: «Друзі назавжди»«Почни спочатку», «Мослі», «Збірка промінців надії» та «Мавританець». Список стрічок поповнюватиметься.

Послухати аудіофільми можна навіть за умови нестабільного інтернет-зʼєднання, адже вони не потребують такої швидкості інтернету, як кіно у високій якості. Також це актуальний продукт для українців на час відключень електроенергії – всі фільми на слух можна завантажити на смартфон і слухати в режимі офлайн.

«Як це часто буває, на створення нового формату нас надихнули користувачі сервісу. Один із передплатників, що має прекрасний зір, подякував соціальній ініціативі «Дивись як чутно» за можливість слухати фільми за кермом. Так ми зрозуміли, що контент може бути цікавий ширшій аудиторії – у новому форматі слухати кіно зручно в дорозі, під час прогулянки чи занять спортом», – коментує Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.

Всі стрічки знаходяться в розділі «Аудіо» в окремому підрозділі,  а також доступні у пошуку за запитом «фільми на слух». Нагадаємо, що розділ «Аудіо» доступний в додатку MEGOGO на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях із аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay.

Читайте також:

Найкращі фільми всіх часів

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі