kinowar.com

Фільм «Королева-воїн» лідирує у прокаті та б’є рекорди за глядацьким рейтингом

 20.09.2022  Новини

Історична епічна драма «Королева-воїн» з Віолою Девіс у головній ролі очолила американський бокс-офіс, а також зібрала найвищі оцінки як від глядачів, так і від критиків.

Як повідомляє Variety, стрічка зібрала у стартовий вікенд на домашніх екранах 19 мільйонів доларів, що перевищило очікування і продюсерів, і аналітиків. При цьому її бюджет склав усього лише 50 мільйонів, що є доволі скромними затратами як для епічного кіна.

«Королева-воїн» отримала максимальні оцінки як від пересічних глядачів, так і від професійних критиків. На CinemaScore глядачі поставили їй оцінку А+, а на Rotten Tomatoes її рейтинг від критиків склав 94%. Цього року настільки схвальних глядацьких відгуків удостоївся тільки «Топ Ґан: Меверік».

Окрім Девіс в картині зіграли Лашана Лінч, Джон Бойєга, зірка молодіжної мелодрами «Після» Хіро Файнс-Тіффін. Режисеркою виступила Джина Прінс-Байтвуд, знана за екранізацією коміксу «Стара гвардія» з Шарліз Терон. Фільм розповідає про загін воїнів, що складався виключно з жінок і захищав західноафриканське королівство Дагомея впродовж 17-19 століть.

6 жовтня «Королева-воїн» стартує в українському прокаті.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.