kinowar.com

Фільм «DZIDZIO КОНТРАБАС» презентує вбивчий народний тизер

В мережі з’явився довгоочікуванний тизер і постер повнометражного фільму «DZIDZIO Контрабас».

Щоб зняти народний блокбастер знімальній команді довелося проїхати 12 тисяч кілометрів, випити 3000 чашок кави, 800 разів зізнатися у коханні камері, побудувати будинок, розбити червоний “Фольцваген Пассат”, провести один похорон і прийняти одні пологи. Вони були готові на все, як і герої їхнього фільму.

Якщо трійця йолопів вирішила зайнятися незаконною справою, чекай кінця світу локального масштабу. Вони виросли на кордоні, тому де знайти «легкi» грошi – для них не питання. Але коли на шляху з’являється гарна дівчина, всім планам капець. Тож американські гiрки порівняно з їхніми пригодами – це легке погойдування. Але нашi герої заради мрії готові на все.

DZIDZIO КОНТРАБАС

«Скажу чесно, сценарій писався з мене. В фільмі ви побачите того DZIDZIO, якого знаєте і любите. Ми нічого не вигадували, а брали реальні життєві історії», – каже головний продюсер фільму Дзідзьо (Михайло Хома).

DZIDZIO КОНТРАБАС

«Ми запросили у фільм справді зірковий склад акторів, які разом з нами повірили у фільм і зробили його смішним і незабутнім», – Павло Сушко, продюсер.

DZIDZIO КОНТРАБАС

Ролі виконують: Дзідзьо (Михайло Хома), Ігор Кондратюк, Римма Зюбіна, Володимир Горянський, Олексій Вертинській, Олена Лавренюк та гурт DZIDZIO.

DZIDZIO КОНТРАБАС

«Ми задумували фільм, який буде близьким і зрозумілим кожному українцю. І після зйомок я можу сказати, що ця комедія має всі шанси стати народною», – розповідає головний продюсер Сергій Лавренюк.

DZIDZIO КОНТРАБАС

В прокат фільм виходить 31 серпня 2017 року.

DZIDZIO КОНТРАБАС

Генеральні продюсери – Дзідзьо (Михайло Хома), Сергій Лавренюк
Продюсер/виконавчий продюсер – Павло Сушко
Режисер – Олег Борщевський

Коментарі