kinowar.com

Хто зіграє головну роль у новій «Планеті мавп»?

 25.08.2022  Новини

Як пише Deadline, студія 20th Century Studios (колишня 20th Century Fox, що тепер належить Disney), котра знову вирішила перезапустити фантастичну франшизу «Планета мавп», обрала днями актора на головну роль.

Наразі про проєкт відомо небагато. Сценаристом і режисером значиться Вес Болл («Той, що біжить лабіринтом»). Сценарій вже готовий, і він начебто дуже сподобався студійним босам. Це буде одночасно і продовження, і перезавантаження, котре розповість про «спадок Цезаря» (Цезар, нагадаємо, – розумне шимпанзе у виконанні Енді Серкіса з попередніх фільмів «Повстання планети мавп», «Світанок планети мавп» і «Війна за планету мавп»).

Головну роль виконає молодий американський актор Оуен Тіг. Йому усього 23. Він знайомий глядачам за серіалами «Чорне дзеркало», «Місіс Флетчер», «Протистояння» за Стівеном Кінгом, а також за фільмами «Воно» і «Я тебе бачу». Щоправда, поки незрозуміло, мавпу зіграє актор чи людину.

Також нагадаємо, що «Планета мавп» – екранізація однойменного роману французького письменника П’єра Буля, в якому говориться про далеке майбутнє, де еволюція зробила мавп дуже розумними, і ті почали панувати на планеті замість людей, тоді як люди деградували і перетворилися на дикунів.

Вперше книгу адаптували у 1968 році. Стрічка із Чарлтоном Хестоном у головній ролі стала культовою і згодом отримала кілька сиквелів. У 2001 році Тім Бертон випустив ремейк із Марком Волбергом і Геленою Бонем Картер. А 2011-го вийшло переосмислення сюжету і одночасно передісторія «Повстання планети мавп» із Джеймсом Франко і Енді Серкісом, котра вилилася у трилогію.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.