kinowar.com

Чи буде «Тор 5»?

 12.07.2022  Новини

В інтерв’ю Insider режисер фільму «Тор: Любов і грім» Тайка Вайтіті заявив, що готовий зняти п’яту частину франшизи, якщо, звісно, до ролі Тора повернеться Кріс Гемсворт.

Нагадаємо, Вайтіті був постановником третьої частини «Тор: Рагнарок» і четвертої, що вийшла днями на екрани і зібрала за перший вікенд 300 мільйонів доларів. Щодо п’ятого фільму студія Marvel поки що ніяких анонсів не робила.

За словами Вайтіті, фраза наприкінці «Любові і грому» стала для нього великою несподіванкою. А якщо голова Marvel Кевін Файгі дозволив написати на фінальних титрах «Тор повернеться», значить, Тор справді повернеться.

«Чесно-чесно! Я сидів у кінотеатрі і побачив фразу, і такий «Йой, справді?!». Не приколююсь. І Кріс теж цього не очікував… Не знаю, що буде далі, але я зняв би іще одного «Тора». Якщо погодиться Кріс. Але треба щось придумати дико цікаве і дуже несподіване», – сказав Вайтіті.

Також режисер додав (але, певно, пожартував), що зробив би п’яту частину малобюджетною, «десь за 5 мільйонів», і у стилі чорно-білого роуд-муві «Небраска».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі