kinowar.com

Міккі Рурк назвав Тома Круза «нездарою»

 12.07.2022  Новини

Зірка «Міста гріхів» і «Рестлера» став гостем британського шоу Piers Morgan Uncensored, де доволі негарно охарактеризував професійні здібності Тома Круза, пише газета Independent.

«Чувак робить те саме протягом 35 років. Жодної поваги у мене до цього немає. Мені не важливі гроші та вплив. Мені важливо бачити, коли працюють Аль Пачіно, Кріс Уокен, бачити ранні роботи Де Ніро, Річарда Харріса, Рея Вінстона. Таким актором я хочу бути. Як Монті Кліфт і Брандо колись… Гадаю, у моєму світі Том Круз – нездара», – заявив Рурк.

При цьому раніше, роки два тому, Міккі Рурк образив і Роберта Де Ніро, якого тут нібито похвалив і акторською роботою якого начебто захоплюється. Так от, тоді він назвав Де Ніро (з яким, до речі, знімався у містичному детективі «Серце янгола») «довбаним плаксієм» через те, що той не схотів співпрацювати із Рурком в кримінальній сазі Скорсезе «Ірландець», і саме через небажання Де Ніро Рурка у проєкт не взяли.

Щодо Тома Круза, нагадаємо, що його останній фільм «Топ Ґан: Меверік» заробив у прокаті рекордні для кар’єри актора 1,1 мільярда доларів і здобув напрочуд схвальні відгуки критиків.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі