kinowar.com

«Чорнобиль» – сенсаційна прем’єра на 1+1 video

 14.06.2019  Новини

Найгучніша прем’єра сезону – серіал «Чорнобиль» від HBO офіційно в Україні на 1+1 video. Мінісеріал – це розповідь про брехню і боягузтво, про мужність і переконання, про жорстокий режим і людське благородство. «Чорнобиль» очолив рейтинг кращих серіалів з рейтингом 9,7 на кіносайті IMDb.

Чернобыль 2 серия мини-сериала HBO 2019

Офіційна онлайн прем’єра серіалу відбудеться 18 червня о 20:45 на 1+1 video.

«Чорнобиль» розповідає драматичну історію однієї з найстрашніших техногенних катастроф на планеті, про сміливих чоловіків і жінок, які пожертвували собою, щоб врятувати Європу від невимовного катаклізму.

Чернобыль: 3 серия мини-сериала HBO

Серіал не є фільмом жахів за жанром в його класичному розумінні, але демонструє події так, що тіло вкривається мурахами. Крейг Мазін (сценарист) шукає відповіді на питання, як і чому це сталося, і розповідає шокуючі історії про героїв, які заплатили життям за майбутнє Європи.

“З того моменту, як Крейг Мазін розказав нам історію, ми були переконані, що цю правдиву історію жаху повинні знати усі”, – каже режисер фільму та екс-гендиректор HBO Кері Антоліс. “Це і є завдання серіалу: змусити замислитися, сперечатися наших глядачів, а також глядачів у всьому світі”.

Чернобыль 2 серия мини-сериала HBO 2019

Офіційно українською міні-серіал покаже відеопортал 1+1 video. Насолоджуйтеся найкращим серіалом року протягом трьох днів 18, 19 та 20 червня.

Чернобыль 2 серия мини-сериала HBO 2019

Дивіться серіал «Чорнобиль» онлайн легально на 1+1 video з 18 червня о 20:45!

Коментарі