kinowar.com

Ірма Вітовська та Фагот озвучили анімаційний серіал «Портал пригод» від Суспільного

На дитячому ютуб-каналі «Бробакс» Суспільного мовлення з’явилася друга серія анімаційного серіалу «Портал пригод», ролі у якому озвучили Ірма Вітовська та Олег Фагот Михайлюта. За плечима обох артистів багато успішно озвучених мультфільмів, тож чергове перевтілення їм вдалося блискуче.

Ірма Вітовська та Фагот озвучили анімаційний серіал «Портал пригод» від Суспільного

Акторка кіно і театру Ірма Вітовська подарувала характер і голос зірці «Порталу пригод» Раї Горностай. Рая є незмінною провідницею глядачів крізь час і простір, вона володіє магічними здібностями, дуже рішуча, але за сарказмом і гумором ховається ніжна і самотня істота.

Ірма Вітовська та Фагот озвучили анімаційний серіал «Портал пригод» від Суспільного

«Рая Горностай — рідкісний персонаж, як і я сама. Мені лестить те, що я озвучую звіра, який практично зник з території світу. Рая родом із Чорнобиля, і це додає певної трагічності, та заразом їй притаманна наївність, оптимізм і  прагнення боротися за місце під сонцем. Я із задоволенням рекомендую цей мультсеріал, тому що у доступному форматі подається дуже багато корисної й цікавої  інформації. Раджу батькам придивитися до нього. Анімація у такому стилі легко сприймається; вона лаконічна і динамічна. Дуже добре, що тут не просто пригода, а пригода у поєднанні з навчанням», — коментує свою участь у проєкті Ірма Вітовська.

Жодна велика історія не можлива без великих поганців, адже саме вони є контрастним тлом для добра і відваги та нескінченної кількості жартів. Є видатні герої, є видатні антигерої, а ще є Браконьєрос. Мисливець за рідкісним хутром і біткоїнами має велику мету в житті і йде до неї. Харизму й акцент Браконьєросу подарував музикант Олег Фагот Михайлюта.

Ірма Вітовська та Фагот озвучили анімаційний серіал «Портал пригод» від Суспільного

«Анімація “Порталу” дуже особлива і сучасна. Я думаю, що творці знайшли свій стиль і свій шлях, а те, кому зайде цей мультсеріал, покаже час. Він може сподобатися глядачам від і до. Браконьєрос кумедний та іноді скажений, та чого йому не позичати, то це наполегливості й відваги. Мета у хлопця є — стати багатим, знаменитим, успішним, однак  шлях, який він обирає, — це виключно його шлях».

Цього разу герої «Порталу пригод» потраплять в еру динозаврів. Які пригоди їх там чекають та як рятуватимуться від хижаків — дивіться вже у другій серії на каналі «Бробакс».

Раніше, у Міжнародний день анімації, Суспільне мовлення запустило власний ютуб-канал «Бробакс» із дитячими анімаційними серіалами «Тото»«Маленький Бу»«Яся та її робот» і «Портал пригод». Це чотири пізнавально-розважальні проєкти від провідних українських студій-виробників, які стали переможцями мистецьких конкурсів Суспільного у 2021 році. Більше про сюжет дитячих серіалів — за посиланням.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Читайте також:

Найкращі українські фільми за 30 років Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі