kinowar.com

Іронічний та до біса привабливий Жан Дюжарден – кращий подарунок в Міжнародний жіночий день

 07.03.2018  Новини, Трейлер

Зірка французького та світового кіно Жан Дюжарден запрошує приєднатися до непередбачуваних, екстравагантних, іноді небезпечних, але неймовірно смішних пригод в авантюрній комедії «Серцеїд: повернення героя».

У центрі сюжету – красень і ловелас капітан Невіль (Жан Дюжарден- «Артист», «99 франків», «Любов не за розміром»), вирушаючи в Австрію з армією Наполеона, клянеться своїй коханій щодня писати. Але листів немає, і серце трепетної Полін розбите. Її сестра Елізабет (Мелані Лоран – «Безславні виродки», «Ілюзія обману») вирішує писати від імені Невіля. Але, описуючи неймовірні подвиги і в кінці кінців поховавши з почестями легендарного героя, вона і не передбачає, що одного разу цілком живий і далеко не ідеальний Невіль знову з’явиться у них на порозі…

Серцеїд повернення героя

«Серцеїд: повернення героя» – вдала спроба відродити жанр костюмованих фільмів, незаслужено забутих останнім часом, але все ж таких улюблених глядачами.

Серцеїд повернення героя

Іронічний та до біса привабливий Жан Дюжарден – кращий подарунок в Міжнародний жіночий день. Романтична комедія «Серцеїд: повернення героя» стартує в українському прокаті вже 8 березня.

Коментарі