kinowar.com

ІІІ Міжнародний кінофестиваль “БРУКІВКА” в Кам’янці-Подільському (11-15 вересня 2019 року)

Міжнародний кінофестиваль «БРУКІВКА» вже втретє пройде в Кам’янці-Подільському з 11 по 15 вересня. З 4 липня 2018 року по 1 липня 2019 року відбувається прийом робіт на порталі FilmFreeWay у таких номінаціях: повний метр, короткий метр, короткий метр, який знято в Кам’янці-Подільському, документальний фільм, кращий постер, кращий трейлер, соціальна реклама про вибори в Україні, кращий грайндхауз хоррор фільм.

Призовий фонд буде становити до 2 000$ + 10 000 гривень призового фонду на кращий фільм, який знято в Кам’янці-Подільському.

У 2018 році впродовж 5 місяців прийому робіт на кінофестиваль «БРУКІВКА» було надіслано 3 243 роботи із понад 120 країн світу. Більше 130 робіт – українського виробництва. Фільми приймалися у 4 номінаціях: художній професійний фільм, художній аматорський фільм, анімаційний фільм та соціальна реклама. У фінал пройшло понад 80 фільмів та 22 соціальних ролика. Захід відвідало з 22 по 24 червня понад 1500 глядачів та понад 100 учасників. Серед спікерів та членів журі заходу були відомі українські режисери, актори, продюсери, мультиплікатори та блогери. Окрім показу конкурсних робіт глядачі мали змогу відвідати конкурс на кращий косплей, у якому змагалися фанати фільмів, серіалів, коміксів, книг, аніме із усієї України за спеціальні призи від організаторів «БРУКІВКИ». Переможці отримали понад 30 000 гривень та призів від організаторів та журі.

ІІІ Міжнародний кінофестиваль БРУКІВКА в Кам'янці-Подільському постер

Прийом робіт за посиланням: filmfreeway.com/BRUKIVKAFest

Слідкуйте за анонсами на офіційних сторінках:

filmfreeway.com/BRUKIVKAFest

facebook.com/brukivkafest

instagram.com/brukivkafest

brukivkafest.com

 

Читайте також:

Найочікуваніші українські фільми 2019 року

Коментарі