kinowar.com

Що відомо про 3 сезон «Білого лотоса»

 31.03.2023  Новини

З’явилися деякі сюжетні подробиці майбутнього третього сезону популярного і титулованого серіалу-антології «Білий лотос», що виходить на HBO.

Нагадаємо, «Білий лотос» – це детективна сатира на життя привілейованих багачів, що відпочивають на розкішних люксових курортах і вирішують там свої «нагальні проблеми елітного білого світу». Події завжди розгортаються в одному з готелів вигаданої мережі «Білий лотос». У першому сезоні це був готель на Гаваях, а у другому – на Сицилії. На початку історії, що насправді є фіналом, завжди фігурує тіло, а потім у флешбеку розкручується передісторія, і лише наприкінці ми дізнаємося, хто саме помер і за яких обставин.

Як повідомляє Variety, дія третього сезону розгорнеться у готелі «Білий лотос» у Таїланді. Звісно, подробиці не розголошуються, і наразі акторський склад нової історії теж невідомий. Точно можна сказати лише те, що Таня у виконанні Дженніфер Кулідж, що так полюбилася критикам і глядачам і котра була сполучною ланкою між сюжетами першого та другого сезонів, у третьому не з’явиться з очевидних причин, та можливо, із попередніх новел перекочує якийсь інший персонаж.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.