kinowar.com

Відкрито прийом короткометражних фільмів на День дебютного кіно з Українською Кіношколою

28 вересня в Києві покажуть найкращі дебютні та дипломні короткометражки 

28 вересня в Києві пройде перший День дебютного кіно з Українською Кіношколою – масштабний захід, спрямований на підтримку кінематографістів-початківців. Протягом дня на великому екрані в столичному кінотеатрі будуть показувати короткометражні фільми, які є дебютними або дипломними роботами кінематографістів-початківців. 

 День дебютного кіно з Українською Кіношколою

Організатором заходу стала Українська Кіношкола – провідна українська кіношкола, яка вже понад сім років виховує нове покоління українських кінематографістів.

“Наша мета – привернути увагу до творчості кінематографістів-початківців, адже саме вони є новим поколінням українського кіно. А також дати їм можливість продемонструвати свої дебютні роботи на великому екрані, – говорить засновниця і директорка Української Кіношколи Альона Тимошенко. – Окрім того, під час Дня дебютного кіно в молодих кінематографістів буде можливість поспілкуватися з досвідченими кінофахівцями і отримати від них поради щодо того, як знімати, які теми висвітлювати та як пітчити свої роботи”. 

Наразі відкрито прийом на участь у Дні дебютного кіно короткометражних фільмів — дипломних чи дебютних робіт, з-поміж яких відбіркова комісія обере найкращі для показу 28 вересня. До процесу селекції фільмів для участі в кінопоказі допускаються короткометражні фільми, виробництво яких було завершено не раніше 2022 року, хронометражем не більше 30 хвилин, які є  дебютними або дипломними роботами. Для подачі заявки необхідно заповнити онлайн-форму на офіційному сайті Української Кіношколи і надати всі зазначені в онлайн-формі матеріали до 19 вересня 2024 року.  

Фільми для показу обиратиме відбіркова комісія, склад якої буде оголошено незабаром. 

Фільми-учасники Дня дебютного кіно будуть оголошені 25 вересня. Захід пройде 28 вересня в кінотеатрі “Оскар” (ТРЦ Гулівер, Спортивна площа, 1), початок об 11:00. 

Офіційний партнер заходу: Київстар ТБ

Партнер: FILM.UA Group. Інформаційні партнери: MarieClaire, WOMO, Kinowar, Ukrainky

Читайте також:

Найкращі фільми всіх часів

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі