kinowar.com

Українці штурмують Європу: Анатолій Панченко зіграє у французькому серіалі «Інфініті»

Анатолій Панченко зіграє одну з головних ролей у французькому англомовному серіалі про космос “Infiniti”

Анатолій Панченко актор

Український актор Анатолій Панченко зіграє одну з головних ролей у французькому англомовному серіалі про космос “Infiniti”, виробництва CANAL+ і Federation Entertainment.

Його партнерами по майданчику будуть Селін Саллетт, Влад Іванов, Еллора Торчія, Лорен Капелутто, Джаррет Мерц та Каріна Арутюнян. Режисером шестиепізодного англомовного трилера став Тьєррі Пуаро (серіал “Мертва зона” від Netflix) а оператором постановником Кристоф Нуйенс (він працював над серіалом “Люпен” від Netflix).

Панченко згадав свій досвід початку роботи у індустрії кіно:

«Я особисто йшов шляхом великої кількості спроб і помилок і, чесно кажучи, не думав, що колись буду зніматись… Я завжди був великим фанатом кіно, але ніколи не думав, що сам зможу працювати в цій індустрії. Для мене вона була за залізною завісою, і мені завжди дуже хотілося зрозуміти, як працює цей бізнес і що таке ремесло актора, але ніколи не було можливості. Зрештою така можливість з’явилася і я відправився в Лос Анджелес, де через рік пройшов кастинг в “Бюро Легенд”».

«Інфініті» – це шостисерійна драма про космос, яку на замовлення французької кампанії CANAL+ знімають в Україні. Також зйомки відбудуться у Казахстані.

Проект з’явиться на екранах у 2022 році.

Читайте також:

Найкращі фантастичні серіали

Найкращі фільми про космос

Найкращі українські фільми і серіали 2020 року

Найочікуваніші українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі