kinowar.com

Благодійне відкриття V-го Міжнародного кінофестивалю “Бруківка”

24 березня в готельному комплексі “7 Днів” відбулось відкриття V-го Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю “Бруківка”, який триватиме в благодійних цілях до закінчення війни з російськими окупантами.

Бруківка 2022

Під час заходу виступив гурт “Експансія”, відомий український актор та автор-виконавець Сергій Файфура провів творчу зустріч з глядачами та переселенцями, представив свій новий музичний кліп на пісню “Скажи, як ти?”, режисер Володимир Мазуренок представив в рамках конкурсної програми документального кіно свою роботу “Гончарна майстерня” про майстра народного мистецтва України з Кам’янець-Подільської старої фортеці та відбулась повноцінна прем’єра художнього повнометражного фільму “Нестримний” режисера Андрія Зайця.

Андрій Заєць бруківка

Під час благодійного вечора від кінофестивалю “Бруківка” вдалось зібрати від глядачів 10 238 гривень, які буде направлено на потреби Збройних сил України. Це лише початок і найближчим часом буде анонсовано наступні кінопокази, зустрічі та воркшопи.

Бруківка 2022

Наразі є потреба в допомозі із забезпеченням екіпіровкою Територіальних оборон, весняним одягом для дітей віком від 6 до 14 років та фінансової підтримки уразливих груп населення України, які вимушені були евакуюватись в західні регіони. Фестиваль готовий до співпраці з різними громадськими організаціями, проведення ярмарок та волонтерських заходів.

Інформаційними партнерами заходів є Українська Кіноакадемія, Khmelnytskyi Film Commission, Кам’янець-Подільська міська рада та ЗМІ різного рівня.

Коментарі